• Longyearbyen:

  Fangstmanns -hotellet

  Bo på det mest unike hotellet i Lonyearbyen.Innredet i tradisjonell fangstmannsstil med drivved, selskinn og bilder som viser fortid og nåtid i Arktis. Rustikk stil, men med høy kvalitet og moderne komfort.
  Pris fra
  NOK 1.050
 • Longyearbyen:

  Verdens Nordligste toppturhotell

  Basecamps Fangstmannshotell er et perfekt utgangspunkt for topptur på Svalbard, og vi inviterer akkurat deg til å oppleve Svalbards vakre natur med oss! Vi tilpasser turen etter ønsket vanskelighetsgrad.
  pris fra
  NOK 1.090
 • Fangstmannshotellet:

  Konferanse i Arktis

  Fangstmannshotellets møterom er bygget i god gammeldags fangsthytte stil, men med moderne audiovisuelt utstyr. Den unike arktiske atmosfæren vil fylle deg med nye ideer!
  Ta kontakt!
 • Fangstmannshotellet:

  Gjestebook

  Did you have a nice holiday? Maybe you had the time of your life? What did you think about the Trapper's Hotel? How about our staff? All feedback is warmly welcome! You can comment your stay with Basecamp Spitsbergen on Spitsbergen on our guestbook!
  Les mer

Basecamp Hotel

Velkommen til det mest unike hotellet i Longyearbyen, bygget etter den tradisjonelle fangstmannsstilen med drivved, selskinn og skifer.
 
Basecamp Hotel

Basecamp Hotellet er lokalisert i hjertet av Longyearbyen, rett ved puber, restauranter, shopping, bank og postkontor. Fangstmannstilen, som hotellet er bygget i, er rustikk og gir deg en atmosfære fylt av ro og nærheten til naturen du alltid vil huske. Dagens krav til komfort med gode senger og bad i hvert rom er en selvfølgelighet, slik at du skal kunne nyte historien om fangstmennenes tilværelse i det fulle.
 
Hele hotellet tilbyr trådløs internett-tilgang dersom behov. Vi har 16 med totalt 44 senger og rommene består både av dobbeltsenger og enkeltsenger.  Dersom du ønsker bedre plass for feiring av en spesiell hendelse kan en av våre 2 flotte suiter bestilles! TV finnes kun på Cognac-hemsen i 2 etasje hvor du også kan nyte en fantastisk himmel og flotte fjell gjennom vinduene i taket. Fangstmannsomgivelsene inspirerer ofte våre gjester til en hyggelig lesestund eller to, og bøker på flere språk om den nordlige halvkule ligger tilgjengelig i de fleste fellesområder på hotellet.

Nordlys

I de arktiske områder kan det fantastiske nordlyset oppleves. Svalbard er en av de få plasser i verden hvor du kan nyte det utrolige lyset både dag og natt. Våre resepsjonister vil mer en gjerne gi deg beskjed når nordlyset inntreffer slik at du kan få muligheten til å oppleve nordlysets spill av formasjoner og stemning på himmelen. Cognac-hemsen er også et godt alternativ for beskuelse av det flotte lyset. Her kan du nyte en kaffe og en cognac mens øynene dine bader i et utsyn som vil feste seg ved din hukommelse i mange år framover.

Konferanse & Møter

Basecamp Hotel tilbyr konferanserom med god atmosfære som gir ro og effektivitet til dine bedriftsmøter. Tilbakemeldinger fra gjestene forteller om kreativ stemning, godt samhold og gode resultater av diskusjoner. Vi tilbyr gjerne en 3 retters arktisk meny på kveldstid, som en liten spiss på din bedrifts faglige arrangement.

Verdens nordligste toppturhotell

Basecamp Hotel er verdens nordligste toppturhotell. Longyearbyen er omgitt av mange flotte fjell som er flott for en dagstur. Opplev topptur i uberørt snø og ta gjerne med deg vår guide for sikkerhet og retningsviser. På toppene opplever du en utsikt som vil ta pusten av deg og turen ned er bare en fryd av en vinteropplevelse!

Slapp av og nyt tilværelsen

Noen ganger er det helt greit og ikke gjøre noen ting. Livet trenger ikke alltid å handle om mål og gjennomføring. Nyt den arktiske stillhet! Den gode, rolige atmosfæren på Basecamp Hotel gir deg en unik mulighet til å senke skuldrene og la alt stress ligge igjen på fastlandet. Kos deg med en varm kopp kaffe på Cognac-hemsen og nyt utsynet over himmelen gjennom takvinduene – utsynet til stjernene, nordlyset og fjelltoppene gir deg en god og varm tilfredshet.

Fasiliteter på Basecamp Hotel

Gjennom høysesongen er resepsjonen åpen fra 07:00 til 22:00. Utenom åpningstiden kan du nå oss på telefon og det er alltid vakt tilgjengelig dersom det er behov. Våre resepsjonister er alltid behjelpelig slik at du får svar på dine spørsmål – om det være seg valg av aktiviteter, spisesteder eller serverdigheter. Vi ønsker at ditt arktiske eventyr skal bli så optimalt som mulig! Alle priser inkluderer frokost som serveres fra 07:00 til 10:00. Hele hotellet tilbyr trådløst internett uten kostnad og du er også velkommen til å benytte vår gjeste-PC i resepsjonen.
 
Er du glad i å lese så har vi et utvalg av bøker om den nordlige halvkule som vil definitivt fatte din interesse. Forsyn deg med varmt drikke og nyt tilværelsen. Ønsker du brus eller alkoholholdige drikker tilbyr vi dette så lenge resepsjonen er åpen. Flybuss er tilgjengelig og stopper rett utenfor Basecamp Hotel. Spør resepsjonisten om avgangstider. Dersom du ønsker å se litt av Longyearbyen og ikke er noe glad i å gå til fots kan du sommerstid leie sykler av oss. Taxi er også tilgjengelig for en rundtur. Ved sykling er det viktig at du holder deg innenfor selve Longyearbyen på grunn av isbjørnfaren.
 
"
Basecamp Spitsbergen
P.O.Box 316
9171 Longyearbyen
Norway
Telefon: +47 79 02 46 00
Travelmarket Interactive